Kategóriák:

WebÁruház

Szolgáltatásaink:

Weblapok készítése, az arculat- tervezéstől a kereső- optimalizálásig

Egyedi programok készítése, fejlesztése

Egyedi adatkezelési problémák megoldása, elsősorban szoftveres háttérrel

MS Access alapú professzonális adatbázisok tervezése, fejlesztése

Tartalomkezelés a pluszköltség- mentes módosításokért/ frissítésekért

Telefon: 06-30-271-4490

 

E-mail:

info@ akarmimuszaki.hu

Cím:
Erdőkertes, Kossuth L. u. 51.


Cégtörténet

Egyedi adatkezelési problémák megoldása, elsősorban szoftveres háttérrel

Fő tevékenységünk a tanácsadás, mikro- és makrovállalkozások számára. adminisztratív, adatkezelési hibák feltárása, megoldása. Foglalkozunk programozással, adatbázis létrehozással, fejlesztéssel, igény szerint az általunk készített alkalmazásokhoz, programokhoz, adatbázisokhoz, teljeskörű használati útmutatót készítünk. továbbá kész tervek alapján műszaki rajzokat készítünk egy mérnöki tervező szoftverben, az AutoCAD-ben. Irodai munkánál, amire leginkább gondot kell fordítani, az az adatkezelés, hiszen az hozza a nyereséget a vállalkozásnak, ha az adatkezelés nem megfelelő, biztosra vehetjük, hogy elérhető bevételektől esik el vállalatuk. Persze nem hagy hatjuk figyelmen kívül az emberi tényezőt sem, hiszen ha a munkavállaló nem azon van, hogy minnél pontosabban, szakszerűbben kezelje az adatokat, akkor a mi munkánk mit sem ér. A mi cégünk elérhető árakon, kinálja, minden adatkezelési, adminisztratív, elsősorban informatikai jellegű problémáinak megoldását.
Ingyenes kiszállás, és felmérés. Árajánlat 24 órán belül. A kiegyezett határidő betartása, precizitás. Amennyiben hibát, nem rendeltetésszerű müködést észlelnek az alkalmazásban, akkor 1 éven belül teljeskörű garanciában, teljesen térítésmentesen javítjuk. Garantáljuk, hogy konkrét segítséget nyújt a megoldásunk.Az adatok nyilvántartásának egységesítése egy munkaterületen belül
Az adatkezelés vizsgálata
Az adatok megfelel5 rendszerezése
Megvédeni a munkavállalókat saját maguktól
Átláthatóság
Figyelem felhívásÚj/használt elektronikai eszközök adás-vétele

Hangosítás- technikai eszközök bérbeadása

Számítástechnikai cikkek szervízelése

Autóhifi termékek installálása

Partnereink:


Csombók Mihály villamosmérnök, tervező


Stop & Go Gumiszervíz, gumisműhely, gumiszerelés Akác tűzifa ömlesztve, kiszállítva - 43.900 Ft /2,5 m3.A kiszállított mennyiség 2,5 m3 kirakva egy tömbben, ami átszámolva 3,6 ömlesztett m3, összesen , tehát 12220Ft / ömlesztett m3, Kirakott köbméterre számolva pedig 17600 Ft/m3.

Cylex Silver Díj